Jednoduchý recept

Fenyklový salát s řapíkatým celerem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 61488
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 ks Celer řapíkatý
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Fenykl sladký - hlíza
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
0,5 kávová lžička Pepř celý červený
1 špetka Sůl mořská

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 75 kcal
Kilojoule 314kJ
1% Sacharidy 3 g
9% Tuky 7 g
8% Sodík 153 mg
2% Bílkoviny 1 g

Fenyklový salát s řapíkatým celerem postup přípravy receptu:

1

Fenykl rozpůlíme a vykrojíme tuhý střed a konce. Mladé lístky ponecháme na ozdobu. Připravený fenykl nakrájíme na velmi tenké plátky.

2

Z řapíkatého celeru stáhneme tuhá vlákna a celer nakrájíme na tenké proužky.

3

Zeleninu upravíme na talíře, zakapeme olejem a citronovou šťávou, mírně osolíme a posypeme drceným červeným pepřem. Ozdobíme fenyklovými lístky.

Poznámka

Salát podáváme ke špagetám s krevetami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept