Jednoduchý recept

Dědouškův kapr

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 61492

Ingredience

600 g Kapr obecný
1 kávová lžička Kmín drcený
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
3 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené
3 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 289 kcal
Kilojoule 1 208kJ
5% Sacharidy 19 g
12% Tuky 9 g
14% Sodík 271 mg
53% Bílkoviny 30 g

Dědouškův kapr postup přípravy receptu:

1

Porce kapra omyjeme a osušíme. Do kůže uděláme nožem několik zářezů a vetřeme do nich drcený kmín. Osolíme a opepříme.

2

Mouku smícháme s drobně nakrájenou petrželkou a obalíme v ní kapra.

3

Porce opečeme na sádle a podlijeme vodou. Pod pokličkou zvolna dohotovíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept