Jednoduchý recept

Noky z telecího masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6151

Ingredience

1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Petržel - nať
1 ks Sůl
600 g Telecí plec
2 ks Vejce slepičí
1 ks Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 306 kcal
Kilojoule 1 282kJ
2% Sacharidy 8 g
19% Tuky 14 g
4877% Sodík 98 g
63% Bílkoviny 36 g

Noky z telecího masa postup přípravy receptu:

1

Telecí maso omyjeme, očistíme, rozkrájíme na menší kousky a dvakrát umeleme. Bude pak jemnější. Namleté maso osolíme, přimícháme vejce a žloutek a jemně nasekanou petrželovou nať. Vše řádně rozmícháme a necháme uležet 15 minut.

2

Mezitím na oheň postavíme zeleninový vývar a jakmile se začne vařit, házíme do něj ze směsi vykrájené lžičku nočky. Necháme je vařit 15 minut.

3

Jako příloha je vhodná dušená zelenina, brambory, bramborová kaše a saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept