Pomazánka s ředkvičkami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomazánka s ředkvičkami
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Kozden |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 61621 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
11% Kalorie 220 kcal
Kilojoule 922kJ
1% Sacharidy 4 g
27% Tuky 20 g
21% Sodík 412 mg
11% Bílkoviny 6 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 163,5mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 265,6mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 12,7mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Pažitka, Ředkvička, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Lučina nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Pomazánka s ředkvičkami postup přípravy receptu:
1 | Jemný tvaroh (žervé nebo lučinu) našleháme, přidáme nahrubo nastrouhané ředkvičky a dle chuti osolíme. |
2 | Na závěr vmícháme nakrájenou pažitku. |