Recept

Bramborák se zelím v pekáči

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6169
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

10 ks Brambory
5 stroužek Česnek
1 kávová lžička Kmín celý
1 kávová lžička Majoránka
4 polévková lžíce Mouka polohrubá
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 134 kcal
Kilojoule 563kJ
6% Sacharidy 20 g
4% Tuky 3 g
9% Sodík 186 mg
14% Bílkoviny 8 g

Bramborák se zelím v pekáči postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme nahrubo. Vyždímáme vodu, brambory dáme do mísy a smícháme s vejci, prolisovaným česnekem, ochutíme solí, majoránkou a kmínem a zahustíme moukou.

2

Zelí nakrájíme nadrobno, spaříme vroucí vodou aby změklo a přimícháme k bramborovému těstu.

3

Pekáček vyložíme pečicím papírem, naneseme bramborovou směs a pokapeme rozpuštěným sádlem.

4

Pečeme v troubě předehřáté na 180C 20-30min dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept