Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 617
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

200 g Chléb konzumní
1 l Mléko - podmáslí
250 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Skořice mletá
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 248 kcal
Kilojoule 1 036kJ
11% Sacharidy 39 g
5% Tuky 4 g
10% Sodík 194 mg
26% Bílkoviny 15 g

Chlebovka po moravsku postup přípravy receptu:

1

Rozmícháme v mléce polévkovou lžíci mouky a přilijeme do podmáslí. Vaříme za stálého míchání.

2

Dle chuti přidáme krupicový cukr, sůl, skořici a na kostičky nakrájený chléb, který nejdříve nasucho opečeme.

3

Necháme chvíli povařit a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept