Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 6171
Kategorie: Polévky

Ingredience

3 stroužek Česnek
5 ks Chléb toastový
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Ocet vinný
5 polévková lžíce Olej olivový
2 ks Paprikové lusky čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
800 g Rajčata
150 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,122 kcal
Kilojoule 4 694kJ
53% Sacharidy 190 g
29% Tuky 22 g
96% Sodík 2 g
77% Bílkoviny 43 g

Andaluské gaspačo postup přípravy receptu:

1

Odkrojíme kůrku z toastového chleba, nakrájíme na kostičky a dáme do mixéru.

2

Přidáme vodu, nakrájená rajčata, papriky, cibulky, česnek, olivový olej, vinný ocet, sůl a rozmixujeme.

3

Podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept