Jablečná náplň - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Jablečná náplň
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 61714 |
Kategorie: | Náplně |
Ingredience
2 polévková lžíce | Cukr krupice |
500 g | Jablka |
20 g | Máslo čerstvé |
0,5 kávová lžička | Skořice mletá |
Nutriční hodnoty jedné porce
3% Kalorie 52 kcal
Kilojoule 219kJ
3% Sacharidy 10 g
2% Tuky 2 g
0% Sodík 1 mg
0% Bílkoviny 0 g
Uhlovodany | 10g |
---|---|
Cholesterol | 2,4mg |
Draslík | 53,8mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 27,2mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,3mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr krupice, Jablka, Skořice mletá mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Jablečná náplň postup přípravy receptu:
1 | Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky. |
2 | Jablka smícháme s cukrem a se skořicí. Podusíme je na másle zpola doměkka, při pečení změknou. |
Poznámka
Náplň je vhodná do listového, plundrového nebo kynutého těsta.