Jednoduchý recept

Bezé hmota šlehaná zastudena

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 61741
Kategorie: Krémy, polevy

Ingredience

200 g Cukr moučkový
15 g Solamyl
4 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 90 kcal
Kilojoule 378kJ
6% Sacharidy 21 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 27 mg
3% Bílkoviny 2 g

Bezé hmota šlehaná zastudena postup přípravy receptu:

1

Bílky ušleháme na kyprý sníh. Vmícháme cukr a dále šleháme, aby vznikla lesklá, pevná hmota. Navrch sněhu vsypeme škrob a zlehka promícháme se sněhem.

2

Bezé hmotu ihned použijeme podle vybraného receptu.

Poznámka

Bezé hmota je základem na pusinky, drobné sněhové pečivo nebo tartaletky. Solamyl nemusíme použít.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept