Jednoduchý recept

Bruschetta s rajčaty a česnekem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (33%)
ID receptu: 61748
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 stroužek Česnek
4 krajíc Chléb pšeničný (bílý)
30 ml Olej rostlinný
5 g Oregano čerstvé
200 g Rajčata
3 g Sůl
10 ml Olej olivový extra panenský

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 265 kcal
Kilojoule 1 110kJ
9% Sacharidy 34 g
16% Tuky 12 g
35% Sodík 703 mg
10% Bílkoviny 5 g

Bruschetta s rajčaty a česnekem postup přípravy receptu:

1

Rajčata nakrájíme na drobné kostičky a česnek na tenké plátky. Vložíme do misky, přidáme nadrobno nasekané oregano, osolíme a zakapeme olivovým olejem. Vše společně dobře promícháme.

2

Krajíčky bílého chleba na oleji z obou stran opečeme dozlatova a horké potřeme česnekem.

3

Připravenou rajčatovou směs navršíme na opečený chléb.

Poznámka

Místo čerstvého oregana můžeme použít oregano sušené nebo bazalku. Před servírováním můžeme dozdobit celými lístky oregana nebo bazalky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept