Jednoduchý recept

Hrušková bublanina

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (43%)
ID receptu: 61757

Ingredience

200 g Cukr krupice
2 ks Hruška
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
200 ml Mléko polotučné
400 g Mouka polohrubá
100 ml Olej rostlinný
1 ks Vanilkový cukr
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 155kJ
12% Sacharidy 42 g
13% Tuky 10 g
1% Sodík 15 mg
10% Bílkoviny 6 g

Hrušková bublanina postup přípravy receptu:

1

Polohrubou mouku, cukr krupici, mléko, olej, vejce, vanilkový cukr a prášek do pečiva smícháme v tekuté těsto (můžeme i rozmixovat mixérem).

2

Hluboký plech vyložíme pečícím papírem a těsto do něho opatrně nalijeme.

3

Hrušky si nakrájíme na drobné kousky (můžeme nechat i slupku) a poklademe je různě na těsto.

4

Poté pečeme 30 – 40 minut ve vyhřáté troubě na 170 stupňů C. Hotovou buchtu poznáme podle toho, že do ní píchneme dřevěnou špejlí a těsto na ní neulpívá.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept