Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 90 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6179

Ingredience

1 ks Droždí sušené
250 ml Mléko polotučné
450 g Mouka bezlepková
4 polévková lžíce Olej stolní
1 hrst Sýr Eidam cihla 40%
2 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 546 kcal
Kilojoule 2 284kJ
27% Sacharidy 98 g
15% Tuky 12 g
21% Sodík 422 mg
21% Bílkoviny 12 g

Bezlepkové houstičky postup přípravy receptu:

1

Do domácí pekárny nalijeme tekuté suroviny.

2

Do rohu vysypeme sůl.

3

Vsypeme mouku, do které uděláme důlek a do něj dáme droždí. Navrch nasypeme sýr.

4

Zvolíme program kynutí 90 minut a necháme kynout.

5

Poté vyklopíme a uděláme bochánky, které necháme 20 minut dokynout.

6

Potřeme je rozšlehanými žloutky s trochou mléka a posypeme sýrem a 20 minut zapečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept