Zdravý recept

Valašská skopová polévka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 618

Ingredience

1 ks Brambory
1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 hrst Houby sušené
1 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Skopové maso přední
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 403 kcal
Kilojoule 1 686kJ
3% Sacharidy 12 g
40% Tuky 30 g
21% Sodík 419 mg
36% Bílkoviny 21 g

Valašská skopová polévka postup přípravy receptu:

1

Skopové maso nevykoštěné naporcujeme na větší kusy, asi jako na guláš a vaříme ve slané vodě do poloměkka.

2

Očištěnou zeleninu nakrájíme na plátky, brambor na kostičky a přidáme i se sušenými houbami ke skopovému masu a dovaříme.

3

Dochutíme drceným česnekem, solí a pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept