Jednoduchý recept

Podzimní švestková přesnídávka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 61807
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 81 kcal
Kilojoule 338kJ
6% Sacharidy 21 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 1 mg
2% Bílkoviny 1 g

Podzimní švestková přesnídávka postup přípravy receptu:

1

Zralé sladké švestky omyjeme, přelijeme vroucí vodou a oloupeme je. Pak je rozkrojíme, vypeckujeme, nakrájíme na malé kousky a dáme do mixéru.

2

Přidáme k nim na kolečka pokrájený banán a směs rozmixujeme na kaši, kterou podáváme hned po zpracování.

Poznámka

Pokud by švestky byly tvrdší, můžeme je krátce povařit v páře. Výživa je určena kojencům od 6-7 měsíce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept