Jednoduchý recept

Treska s rajčatovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6183
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
2 kávová lžička Cukr třtinový
700 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 kávová lžička Sůl
2 kávová lžička Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 971kJ
5% Sacharidy 17 g
6% Tuky 4 g
24% Sodík 483 mg
59% Bílkoviny 33 g

Treska s rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

V pánvi rozpálíme olej a dozlatova orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli.

2

Poté za stálého míchání přidávíme cukr, tymián, sójovou omáčku a nasekaná rajčata. Přivedeme k varu, cca 5min provaříme a poté do omáčky vložíme osolené filé.

3

Dusíme cca 10min, ochutíme solí a pepřem.

Poznámka

Podáváme s bramborem nebo bílou bagetou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept