Recept

Šnečci z pomazánkového másla Ládi Hrušky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (37%)
ID receptu: 61849
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

100 ml Kečup
5 g Majoránka
200 g Máslo pomazánkové
150 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Salám Poličan
150 g Sýr Eidam cihla 30%
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 572 kcal
Kilojoule 2 395kJ
11% Sacharidy 38 g
46% Tuky 35 g
1% Sodík 21 mg
47% Bílkoviny 27 g

Šnečci z pomazánkového másla Ládi Hrušky postup přípravy receptu:

1

Z mouky a pomazánkového másla vypracujeme hladké těsto, které vyválíme na asi 0,5 centimetru silný obdélníkový plát.

2

Plát těsta potřeme kečupem a poklademe kolečky salámu a plátky sýru. Poté placku s náplní srolujeme jako roládu a nakrájíme nožem na plátky silné asi 1 centimetr.

3

Šneky vyskládáme na plocho na plech vyložený pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme majoránkou.

4

Pečeme v troubě při 180 °C asi 15 minut do zlatova.

Poznámka

Lze použít různé druhy tvrdých salámů podle vlastní chuti. Pro odlehčenější variantu můžeme salám zaměnit za drůbeží šunku. Místo kečupu můžeme použít i rajčatové pyré.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept