Špenátové rolky s treskou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Špenátové rolky s treskou
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 61851 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
100 ml | Olej rostlinný |
1 špetka | Pepř černý mletý |
250 g | Špenát listový mražený |
1 kávová lžička | Sůl |
400 g | Treska aljašská |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 74,0mg |
Draslík | 881,0mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 55,0mg |
Vitamín B6 | 0,9mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 9,5mg |
Vitamín E | 5,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Olej rostlinný, Sůl, Treska aljašská mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Špenát listový mražený mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Špenátové rolky s treskou postup přípravy receptu:
1 | V kastrolu na troše oleje orestujeme oloupanou, na proužky nakrájenou cibuli. Přidáme mražený špenát, osolíme, opepříme a podusíme. |
2 | Porce tresky omyjeme, osušíme a naneseme na ně podušený špenát. Srolujeme a upevníme párátkem. |
3 | Rolky opečeme po všech stranách na zbylém oleji a pod pokličkou podusíme ještě 20 minut. |