Jednoduchý recept

Špenátové rolky s treskou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 61851
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
100 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Špenát listový mražený
1 kávová lžička Sůl
400 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 649 kcal
Kilojoule 2 715kJ
2% Sacharidy 9 g
69% Tuky 52 g
27% Sodík 532 mg
70% Bílkoviny 39 g

Špenátové rolky s treskou postup přípravy receptu:

1

V kastrolu na troše oleje orestujeme oloupanou, na proužky nakrájenou cibuli. Přidáme mražený špenát, osolíme, opepříme a podusíme.

2

Porce tresky omyjeme, osušíme a naneseme na ně podušený špenát. Srolujeme a upevníme párátkem.

3

Rolky opečeme po všech stranách na zbylém oleji a pod pokličkou podusíme ještě 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept