Jednoduchý recept

Bezvaječné "zelné" nudle s kedlubnou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 61856
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Nudle široké bezvaječné
50 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná
1 ks Kedlubna

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 526 kcal
Kilojoule 2 202kJ
5% Sacharidy 19 g
67% Tuky 50 g
48% Sodík 960 mg
5% Bílkoviny 3 g

Bezvaječné "zelné" nudle s kedlubnou postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v mírně osolené vodě a slijeme.

2

Na oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme oloupanou, nahrubo nastrouhanou kedlubnu, osolíme a opepříme. Okořeníme mletou paprikou a dusíme doměkka.

3

Podušenou kedlubnu smícháme s uvařenými těstovinami a ihned podáváme.

Poznámka

Těstoviny chutnají jako připravené se zelím, proto zelné.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept