Jednoduchý recept

Kuřecí maso s celerem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 61859
Kategorie: Maso

Ingredience

0,3 ks Celer bulvový
1 špetka Kmín mletý
200 g Kuřecí prsa
1 kávová lžička Kurkuma
100 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

62% Kalorie 1,228 kcal
Kilojoule 5 139kJ
1% Sacharidy 5 g
151% Tuky 113 g
28% Sodík 560 mg
85% Bílkoviny 48 g

Kuřecí maso s celerem postup přípravy receptu:

1

Kuřecí maso nakrájíme na kousky a marinujeme v misce s olejem a lžičkou kurkumy. Maso necháme marinovat nejlépe do druhého dne.

2

Kuřecí kousky vyjmeme z marinády a umeleme spolu s oloupaným celerem. Přidáme žloutek, sůl, pepř a kmín. Vypracujeme směs a tvarujeme z ní karbanátky.

3

Karbanátky smažíme na oleji, v němž jsme maso marinovali.

Poznámka

Můžeme použít i kuřecí stehna. Podáváme s hlávkovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept