Jednoduchý recept

Cibulačka za 5 minut podle Ládi Hrušky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 61875

Ingredience

1 ks Bujón hovězí
3 ks Cibule
5 g Cukr krupice
15 g Máslo čerstvé
2 g Pepř černý celý
100 g Sýr Eidam cihla 30%
3 g Sůl
0,5 l Voda pitná
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 349 kcal
Kilojoule 1 461kJ
6% Sacharidy 21 g
19% Tuky 14 g
90% Sodík 2 g
32% Bílkoviny 18 g

Cibulačka za 5 minut podle Ládi Hrušky postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na silnější kolečka. V hrnci rozpálíme máslo, přidáme cibuli a lehce orestujeme. Osolíme, opepříme, přidáme cukr a necháme cibuli asi 7 minut zesklovatět.

2

Zalijeme bílým vínem, přilijeme vodu s rozpuštěným bujónem a vaříme asi 5 minut.

3

Před servírováním polévku na talíři zasypeme nastrouhaným sýrem.

Poznámka

Místo hovězího bujónu můžeme použít bujón drůbeží nebo zeleninový. Bílé víno lze v receptu vynechat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept