"Olomoucká" pomazánka Ládi Hrušky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- "Olomoucká" pomazánka Ládi Hrušky
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Láďa Hruška |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (37%) |
ID receptu: | 61884 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
1 ks | Cibule červená |
100 g | Syreček |
250 g | Tvaroh jemný |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule červená, Tvaroh jemný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Syreček nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
"Olomoucká" pomazánka Ládi Hrušky postup přípravy receptu:
1 | Cibuli nakrájíme na drobné kostičky a tvarůžky nastrouháme na jemném struhadle. |
2 | Obě suroviny v misce promícháme s tvarohem. Pro výraznější chuť necháme v chladničce uležet do druhého dne. |
Poznámka
Servírujeme na oblíbeném pečivu posypané nasekanou pažitkou nebo doplněné plátkem rajčete.
Výborná pomazánka. Jednou za čas udělám manželovi radost s tvarůžkama. Tentokrát jsem neodolala ani já. Bylo to žravé. S čerstvým chlebem luxus.