Jednoduchý recept

Olomoucký tatarák Ládi Hrušky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 61885

Ingredience

1 ks Cibule
5 g Hořčice plnotučná
100 g Máslo čerstvé
3 g Paprika mletá sladká
200 g Syreček
2 ks Vaječný žloutek slepičí
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 625kJ
3% Sacharidy 9 g
68% Tuky 51 g
1% Sodík 17 mg
64% Bílkoviny 36 g

Olomoucký tatarák Ládi Hrušky postup přípravy receptu:

1

Tvarůžky nastrouháme na hrubém struhadle, vložíme do misky a nakrájíme k nim na kousky změklé máslo. Máslo s tvarůžky dobře promícháme vidličkou.

2

Přidáme na jemno nasekanou cibuli, prolisovaný stroužek česneku, žloutky, hořčici a papriku, a vše společně dobře promícháme.

Poznámka

Podáváme na topince z chleba nebo bílého pečiva.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept