Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 61891
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
200 g Fazole mungo
300 g Hrášek s mrkví
4 ks Okurky nakládané
50 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka tatarská
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Rozmarýn sušený
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

83% Kalorie 1,634 kcal
Kilojoule 6 837kJ
27% Sacharidy 95 g
82% Tuky 62 g
851% Sodík 17 g
42% Bílkoviny 24 g

Mungo salát postup přípravy receptu:

1

Mungo fazolky uvaříme doměkka.

2

Celer oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, vložíme do vroucí vody a povaříme asi 15 minut. Po vychladnutí celer nahrubo nastrouháme a spolu s nakrájenou cibulí osmahneme na oleji.

3

Celer s cibulí vsypeme do mísy a přidáme na kostičky nakrájené okurky, sterilovanou mrkev s hráškem, mungo fazolky a sójovou tatarskou omáčku.

4

Nakonec salát osolíme, opepříme a okořeníme rozmarýnem. Promícháme a ihned podáváme,

Poznámka

Množství tatarské omáčky upravíme podle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept