Jednoduchý recept

Frankfurtská pečeně s párkem II

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 61896

Ingredience

1 ks Cibule
500 ml Hovězí vývar základní
2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 polévková lžíce Paprika sladká
7 g Pepř černý mletý
600 g Párky Frankfurtské
200 ml Smetana
7 g Sůl
2 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 598 kcal
Kilojoule 2 502kJ
4% Sacharidy 13 g
68% Tuky 51 g
51% Sodík 1 g
40% Bílkoviny 23 g

Frankfurtská pečeně s párkem II postup přípravy receptu:

1

Párky nakrájíme na kolečka, cibuli a česnek najemno.

2

V misce smícháme hořčici, smetanu, osolíme a opepříme.

3

Cibuli a česnek orestujeme na sádle, zasypeme paprikou a moukou a chvíli povaříme. Přilijeme vývar a přidáme párky. Vaříme 15 minut. Poté přidáme smetanovou směs. Povaříme 5 minut a podle chuti osolíme a opepříme.

Poznámka

Podáváme s knedlíkem. Pro dražší verzi můžeme dát místo párku vepřovou pečeni - doba vaření se pak ale prodlouží!

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept