Jednoduchý recept

Krůtí minutkový gulášek Ládi Hrušky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 61906

Ingredience

1 ks Cibule
30 ml Kečup
400 g Krůtí maso
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 ml Olej rostlinný
5 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
250 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 753kJ
2% Sacharidy 8 g
8% Tuky 6 g
28% Sodík 555 mg
41% Bílkoviny 23 g

Krůtí minutkový gulášek Ládi Hrušky postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na jemno. V hrnci na rozpáleném oleji orestujeme kostičky masa po dobu asi 3 minut, přidáme cibuli a restujeme další asi 2 minuty.

2

Zaprášíme mletou paprikou, přidáme kečup a prolisovaný česnek a podlijeme vodou. Zakryjeme pokličkou a dusíme asi 10 minut.

3

Podle potřeby zahustíme lžící mouky a dobře rozmícháme. Po zahuštění ještě asi 3 minuty povaříme.

Poznámka

Pokud chceme chuť pokrmu obměnit, přidáme do základu k cibuli nakrájenou červenou papriku nebo asi žampiony na plátky nebo klobásu nakrájenou na kolečka. Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept