Jednoduchý recept

Kuře ze solné jeskyně podle Ládi Hrušky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 61907

Ingredience

1200 g Kuře
1 kg Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 645 kcal
Kilojoule 2 699kJ
0% Sacharidy 0 g
60% Tuky 45 g
4855% Sodík 97 g
99% Bílkoviny 56 g

Kuře ze solné jeskyně podle Ládi Hrušky postup přípravy receptu:

1

Celé kuře důkladně omyjeme a vnitřek osolíme.

2

Do pekáče nasypeme všechnu zbylou sůl a na ní položíme kuře. Pečeme v předehřáté troubě při 180 °C asi 90 minut.

Poznámka

Kuře můžeme před pečením navrch posypat grilovaným kořením nebo nasekaným tymiánem. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept