Rychlá pizza Ládi Hrušky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rychlá pizza Ládi Hrušky
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | Láďa Hruška |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (37%) |
ID receptu: | 61909 |
Kategorie: | Pizza |
Ingredience
200 g | Jogurt bílý |
0,5 ks | Kypřicí prášek do pečiva |
300 g | Mouka polohrubá |
2 g | Sůl |
1 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 116g |
---|---|
Cholesterol | 135,7mg |
Draslík | 655,9mg |
Vláknina | 11g |
Vitamín A | 240,2mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,5mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Jogurt bílý, Kypřicí prášek do pečiva, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka polohrubá mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rychlá pizza Ládi Hrušky postup přípravy receptu:
1 | Jogurt, polohrubou mouku, prášek do pečiva, vejce a sůl nejprve vařečkou smícháme v míse a poté rukama vypracujeme hladké těsto. Pokud se těsto lepí, přidáme podle potřeby trochu mouky. |
2 | Těsto přendáme na plech vyložený pečícím papírem a vyválíme na placku. Na těsto navrstvíme náplň podle vlastní fantazie a chuti. |
3 | Pečeme v předehřáté troubě při 150 °C asi 20 - 30 minut do křupava. |