Jednoduchý recept

Skořicová rýže

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 61929
Kategorie: Přílohy

Ingredience

2 polévková lžíce Olej rostlinný
50 g Rýže loupaná
1 ks Skořice celá
0,5 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 668kJ
20% Sacharidy 73 g
18% Tuky 14 g
21% Sodík 415 mg
9% Bílkoviny 5 g

Skořicová rýže postup přípravy receptu:

1

Propláchnutou rýži nasucho opražíme na púánvi. Přilijeme vodu, přidáme celou skořici, sůl a přivedeme k varu. Velmi zvolna vaříme, dokud se nevstřebá všechna tekutina.

2

Odstavíme z plotny, přidáme olej a zlehka promícháme.

3

Skořicovou rýži podáváme jako přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept