Brynzová náplň - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Brynzová náplň
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 61934 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
20 g | Cibule |
100 g | Jogurt nízkotučný |
0,5 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
1 polévková lžíce | Pažitka |
1 špetka | Sůl |
400 g | Sýr Brynza |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 1,5mg |
Draslík | 77,6mg |
Vláknina | 413,5mg |
Vitamín A | 209,4mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,4mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Jogurt nízkotučný, Paprika mletá sladká, Pažitka, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Sýr Brynza mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Brynzová náplň postup přípravy receptu:
1 | V míse rozmícháme brynzu s bílým nízkotučným jogurtem a mletou sladkou paprikou. |
2 | Přidáme nadrobno nasekanou cibuli a pažitku, můžeme mírně přisolit. Vše dobře promícháme. |
Poznámka
Brynzovou náplň používáme k plnění čerstvých paprikových lusků nebo rajčat. Můžeme ji použít i jako pomazánku.