Nepečená KINDER lahoda Ládi Hrušky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Nepečená KINDER lahoda Ládi Hrušky
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Láďa Hruška |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (37%) |
ID receptu: | 61984 |
Kategorie: | Poháry, ovoce |
Ingredience
3 ks | Cukr vanilka |
600 g | Jahody zahradní |
500 g | Jogurt bílý |
400 g | Piškoty cukrářské |
400 g | Smetana zakysaná 15% |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 48g |
---|---|
Cholesterol | 28,6mg |
Draslík | 247,1mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 79,4mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 44,5mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Jahody zahradní, Jogurt bílý, Piškoty cukrářské mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Cukr vanilka, Smetana zakysaná 15% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Nepečená KINDER lahoda Ládi Hrušky postup přípravy receptu:
1 | V míse společně smícháme jogurt, zakysanou smetanu a vanilkový cukr. |
2 | Na dno dortové formy naskládáme vrstvu piškotů. Na piškoty naneseme vrstvu jogurtového krému a jako třetí vrstvu položíme na krém ovoce. Stejným způsobem vrstvíme piškoty, krém a ovoce dále na sebe, dokud máme dostatek surovin. Jako poslední vrstvu dáváme jogurtový krém. |
3 | Dezert vložíme na několik hodin do chladničky ztuhnout. |
Poznámka
Místo jahod můžeme použít jakékoliv sezónní nebo kompotované ovoce pode chuti.