Zdravý recept

Rychlý salát z cizrny se sušenými rajčaty, s fazolemi a krevetkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 62064
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 stroužek Česnek
400 g Cizrna konzervovaná
400 g Fazole bílé sterilované
1,5 polévková lžíce Limetková šťáva
1 polévková lžíce Meduňka
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
50 g Rajčata sušená sterilovaná
300 g Krevety koktejlové předvařené 300/500

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 291 kcal
Kilojoule 1 218kJ
13% Sacharidy 47 g
9% Tuky 6 g
17% Sodík 338 mg
22% Bílkoviny 12 g

Rychlý salát z cizrny se sušenými rajčaty, s fazolemi a krevetkami postup přípravy receptu:

1

Sušená rajčata v oleji necháme okapat a pokrájíme je na tenké proužky. Omyté lístky čerstvé bazalky a meduňky prsty potrháme.Koupené vařené loupané krevetky osušíme, dáme je do mísy, přidáme konzervovanou scezenou cizrnu, scezené konzervované fazole, sušená rajčata, očištěný prolisovaný česnek, čerstvě pomletý pepř, olivový olej, bylinky a limetkovou šťávu. Vše dobře promícháme, mísu zakryjeme a dáme do lednice odpočinout na 4-5 hodin. Během té doby sálát 2-3x promícháme.

2

Před podáváním salát necháme 30 minut v pokojové teplotě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept