Jednoduchý recept

Filety z tresky se šalotkami a hořčicí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62083
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Šalotka
0,5 kávová lžička Sůl
400 g Treska filety
50 g Tvaroh měkký bez tuku
1 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 260 kcal
Kilojoule 1 087kJ
16% Sacharidy 58 g
1% Tuky 1 g
12% Sodík 235 mg
16% Bílkoviny 9 g

Filety z tresky se šalotkami a hořčicí postup přípravy receptu:

1

Šalotky nadrobno nasekáme a necháme v kastrolu s 1 lžící vody zesklovatět.

2

V míse smícháme tvaroh s hořčicí a citronovou šťávou. Směs mírně osolíme a opepříme.

3

Na dno pekáče rozprostřeme připravené šalotky, přidáme filety z tresky a vše přelijeme tvarohovou směsí.

4

Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept