Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62090
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
2 krajíc Chléb konzumní
3 ks Cibule
400 g Játra vepřová
1 kávová lžička Majoránka
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřová plec
1 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 447 kcal
Kilojoule 1 871kJ
6% Sacharidy 21 g
32% Tuky 24 g
19% Sodík 374 mg
61% Bílkoviny 35 g

Zabíjačkový guláš postup přípravy receptu:

1

V kastrolu na rozehřátém sádle rozškvaříme nakrájenou slaninu. Přidáme nasekanou cibuli a osmahneme.

2

Do základu přidáme omyté, na kostky nakrájené maso, opečeme, okořeníme paprikou a podlijeme vodou. Přidáme prolisovaný česnek a pod poklicí zvolna dusíme.

3

Asi po 30 minutách přidáme očištěná, nakrájená játra, zahustíme rozdrobenou střídkou chleba a podle potřeby ještě podlijeme vodou. Za občasného míchání dusíme do změknutí masa.

4

Nakonec guláš osolíme, opepříme a ochutíme majoránkou.

Poznámka

Voda podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept