Jednoduchý recept

Lyonská omáčka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62112
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Ocet vinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Šalotka
1 špetka Sůl
120 g Tvaroh měkký bez tuku

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 26 kcal
Kilojoule 110kJ
2% Sacharidy 6 g
0% Tuky 0 g
3% Sodík 51 mg
2% Bílkoviny 1 g

Lyonská omáčka postup přípravy receptu:

1

Oloupanou šalotku a česnek nadrobno nakrájíme.

2

V míse rozšleháme tvaroh s vinným octem, mírně osolíme a opepříme. Přidáme šalotku, česnek a ještě šleháme, aby omáčka byla jednolitá.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept