Jednoduchý recept

Polévka s fenyklem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62117
Kategorie: Krémové polévky

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cuketa
1 ks Fenykl sladký - hlíza
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Tvaroh měkký bez tuku
1 špetka Tymián sušený
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 59 kcal
Kilojoule 248kJ
3% Sacharidy 11 g
1% Tuky 1 g
14% Sodík 285 mg
6% Bílkoviny 4 g

Polévka s fenyklem postup přípravy receptu:

1

Očištěný fenykl podélně rozkrojíme a spaříme v 500ml vroucí osolené vody.

2

Omytá rajčata a cuketu nakrájíme na větší kousky a spolu s kořením je přidáme do vývaru k fenyklu. Zvolna vaříme pod pokličkou asi 15 minut, aby zelenina změkla.

3

Potom vyjmeme bobkový list a polévku rozmixujeme. Podle chuti osolíme, opepříme a zjemníme tvarohem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept