Jednoduchý recept

Květák vařený v páře

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62140
Kategorie: Přílohy

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Kmín římský
400 g Květák
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 136 kcal
Kilojoule 571kJ
3% Sacharidy 11 g
8% Tuky 6 g
17% Sodík 336 mg
20% Bílkoviny 11 g

Květák vařený v páře postup přípravy receptu:

1

Očištěný květák povaříme v páře 15 minut.

2

Měkký květák vyjmeme, položíme na talíř a posypeme předem uvařenými, nasekanými vejci. Ochutíme citronovou šťávou, římským kmínem a posypeme nasekanou petrželkou. Podle chuti osolíme a opepříme.

3

Podáváme jako přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept