Jednoduchý recept

Krevetová polévka s okurkou a koriandrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62170
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

2 ks Bujon drůbeží bez tuku
1 ks Chilli paprička
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
250 g Krevety tygří - loupané
1 ks Okurka salátová
1 polévková lžíce Petržel - nať
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 84 kcal
Kilojoule 353kJ
3% Sacharidy 11 g
2% Tuky 1 g
3% Sodík 67 mg
28% Bílkoviny 16 g

Krevetová polévka s okurkou a koriandrem postup přípravy receptu:

1

Salátovou okurku oloupeme a nakrájíme na plátky. Oloupanou cibuli podélně rozpůlíme a nakrájíme na tenčí plátky.

2

V hrnci přivedeme k varu 1,5l vody, přidáme kostku bujonu a necháme ji rozpustit. Přidáme okurku, cibuli a vyloupané krevety. Znovu přivedeme k varu a povaříme asi 2 minuty.

3

Do polévky vsypeme nasekanou petrželku a koriandrovou nať. Nakonec přidáme nadrobno nakrájenou chilli papričku.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept