Jednoduchý recept

Okurka plněná tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62207
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

4 kávová lžička Majonéza
1 ks Okurka salátová
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
120 g Tuňák ve vlastní šťávě

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 479 kcal
Kilojoule 2 006kJ
5% Sacharidy 18 g
44% Tuky 33 g
22% Sodík 437 mg
59% Bílkoviny 33 g

Okurka plněná tuňákem postup přípravy receptu:

1

Salátovou okurku omyjeme a případně oloupeme. Rozpůlíme ji a každou polovinu ještě podélně rozkrojíme. Střed vydlabeme tak, aby dužina nebyla tenčí než 1cm.

2

Tuňáka vyklopíme z konzervy, nadrtíme vidličkou a smícháme s majonézou. Osolíme a opepříme podle chuti.

3

Směsí naplníme připravenou okurku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept