Jednoduchý recept

Mleté maso s květákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62211
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1200 g Květák
600 g Maso mleté - mix
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 347kJ
3% Sacharidy 12 g
33% Tuky 25 g
10% Sodík 190 mg
26% Bílkoviny 15 g

Mleté maso s květákem postup přípravy receptu:

1

Očištěný květák povaříme v páře 15 minut. Měkký květák rozmixujeme na pyré.

2

Mleté maso smícháme s cibulí nakrájenou na plátky, s rozdrceným česnekem, nasekanou petrželkou, solí a pepřem.

3

Masovou směs rozprostřeme do pekáče a pokryjeme květákovým pyré.

4

Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept