Recept

Zapečené rybí filé po italsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (29%)
ID receptu: 62215

Ingredience

300 g Filé z aljašské tresky
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Rajčatové pyré
30 g Sýr Eidam cihla 30%
1 kávová lžička Sůl
50 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 942kJ
4% Sacharidy 15 g
4% Tuky 3 g
19% Sodík 389 mg
59% Bílkoviny 33 g

Zapečené rybí filé po italsku postup přípravy receptu:

1

Do teflonové pánve vhodné do trouby vložíme filé osolené a obalené v mouce.

2

Rozmícháme trochu mouky s rajčatovým pyré a trochou vody a směsí polijeme připravené filé.

3

Pečeme v troubě doměkka.

4

Chvíli před dopečením posypeme nastrouhaným sýrem.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept