Zapečené rybí filé po italsku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Zapečené rybí filé po italsku
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 35 minut |
Autor: | angina |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (33%) |
ID receptu: | 62215 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
300 g | Filé z aljašské tresky |
40 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
100 g | Rajčatové pyré |
1 kávová lžička | Sůl |
30 g | Sýr Eidam cihla 30% |
50 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 60,0mg |
Draslík | 0,1mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé z aljašské tresky, Mouka pšeničná hladká T 650, Sýr Eidam cihla 30% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Rajčatové pyré nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Zapečené rybí filé po italsku postup přípravy receptu:
1 | Do teflonové pánve vhodné do trouby vložíme filé osolené a obalené v mouce. |
2 | Rozmícháme trochu mouky s rajčatovým pyré a trochou vody a směsí polijeme připravené filé. |
3 | Pečeme v troubě doměkka. |
4 | Chvíli před dopečením posypeme nastrouhaným sýrem. |
Poznámka
Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory.