Jednoduchý recept

Rybí filé zapečené s rajčaty a sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (29%)
ID receptu: 62217

Ingredience

1 špetka Bazalka
300 g Filé z aljašské tresky
15 g Máslo čerstvé
60 g Rajčata
40 g Sýr Eidam cihla 30%
1 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 227 kcal
Kilojoule 949kJ
0% Sacharidy 2 g
13% Tuky 10 g
20% Sodík 394 mg
59% Bílkoviny 33 g

Rybí filé zapečené s rajčaty a sýrem postup přípravy receptu:

1

K osolenému filé přidáme polovinu oloupaných a na plátky nakrájených rajčat.

2

Mírně podlijeme vodou a pečeme do poloměkka.

3

Vyjmeme z trouby a pokryjeme druhou polovinou na plátky nakrájených rajčat, posypeme strouhaným sýrem a nasekanou bazalkou a dáme ještě na chvíli zapéct.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept