Rybí filé s jablky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rybí filé s jablky
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 35 minut |
Autor: | angina |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (33%) |
ID receptu: | 62218 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
300 g | Filé z aljašské tresky |
100 g | Jablka |
15 g | Máslo čerstvé |
1 kávová lžička | Sůl |
250 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 69,0mg |
Draslík | 53,6mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 27,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,3mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 9,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Jablka, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé z aljašské tresky, Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rybí filé s jablky postup přípravy receptu:
1 | Osolené filé mírně podlijeme a pečeme doměkka. |
2 | Vyjmeme z trouby a hotové filé poklademe na plátky nakrájenými a jádřinců zbavenými jablky a kousky másla. |
3 | Dáme ještě na chvíli zapéct. |
Poznámka
Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší.