Jednoduchý recept

Rybí filé zapečené s kyselým zelím

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (28%)
ID receptu: 62219

Ingredience

40 g Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Filé z aljašské tresky
80 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
200 g Zelí kysané
15 g řepkový olej

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 268 kcal
Kilojoule 1 120kJ
3% Sacharidy 9 g
17% Tuky 13 g
20% Sodík 396 mg
52% Bílkoviny 29 g

Rybí filé zapečené s kyselým zelím postup přípravy receptu:

1

Porce filé pokapeme citronovou šťávou a osolíme.

2

Na polovině oleje zpěníme cibuli, na ni položíme filé a opečeme.

3

Vymažeme zapékací mísu druhou polovinou oleje, vložíme polovinu omytého, okapaného a pokrájeného zelí a porce filé s cibulkou.Navrch dáme druhou polovinu zelí a zakryté poklicí zapékáme asi 20 minut.

4

Zalijeme nízkotučnou smetanou a dopékáme přibližně 15 minut.

Poznámka

Hotový pokrm podáváme s vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept