Jednoduchý recept

Zapečené čekankové puky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62229
Kategorie: Zelenina

Ingredience

400 g čekankové puky
2 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
400 ml Rajčatová šťáva
0,5 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 199 kcal
Kilojoule 832kJ
5% Sacharidy 19 g
12% Tuky 9 g
17% Sodík 340 mg
24% Bílkoviny 14 g

Zapečené čekankové puky postup přípravy receptu:

1

Na teflonové pánvi osmahneme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, kterou potom rozprostřeme do zapékací mísy.

2

Čekankové puky předvaříme v páře a rozložíme do mísy na cibuli.

3

Předem uvařená vejce oloupeme, nasekáme a nasypeme na čekanku.

4

Vše zalijeme osolenou a opepřenou rajčatovou šťávou.

5

Pokrm zapékáme v troubě vyhřáté na 220°C asi 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept