Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6224

Ingredience

1 l Hovězí vývar základní
0,3 l Mléko polotučné
40 g Máslo čerstvé
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
100 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 233 kcal
Kilojoule 974kJ
6% Sacharidy 20 g
16% Tuky 12 g
44% Sodík 875 mg
21% Bílkoviny 12 g

Žemlová polévka postup přípravy receptu:

1

Žemli rozkrájíme a osmažíme na másle.

2

Potom ji rozvaříme v procezeném vývaru a dobře rozšleháme, aby byla polévka hladká.

3

Nakonec do polévky vlijeme mléko s rozkvedlaným vejcem, máslem a sekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept