Zdravý recept

Punč z růžového vína s jahodami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 62249

Ingredience

50 g Jahody zahradní
150 ml Koňak Godet Peardise
10 polévková lžíce Ledová tříšť
50 g Maliny
1 ks Mango
2 polévková lžíce Med akátový
700 ml Minerální voda perlivá
3 polévková lžíce Máta
1 ks Nektarinka
750 ml Víno růžové

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 82 kcal
Kilojoule 343kJ
3% Sacharidy 9 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 5 mg
1% Bílkoviny 0 g

Punč z růžového vína s jahodami postup přípravy receptu:

1

Zahradní jahody omyjeme, odstraníme z nich zelené okvětní lístky a pokrájíme je na čtvrtky. Omyté a oloupané mango a nektarinku rozkrojíme, odstraníme pecky a pokrájíme na kostky ve velikosti jahod. Omyté maliny necháme chvilku okapat.

2

Do velké mísy nalijeme dobře vychlazené růžové víno. Přidáme k němu akátový med a brandy. Do vína vložíme všechno ovoce a omyté lístky svěží máty. Takto připravený punč necháme 10 minut "odpočinout".

3

Před podáváním do punče nalijeme studenou perlivou vodu. Do vysokých sklenic nalijeme punč i s ovocem, přidáme kostku ledu nebo lžíci ledové tříště a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept