Jednoduchý recept

Rizoto s vepřovým masem a sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (29%)
ID receptu: 62256

Ingredience

20 g Hrášek
40 g Mrkev kořen
10 g Máslo čerstvé
1 špetka Petržel - nať
200 g Rýže dušená
40 g Sýr Eidam cihla 30%
1 kávová lžička Sůl
160 g Vepřové maso libové
20 g řepkový olej
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 483 kcal
Kilojoule 2 022kJ
7% Sacharidy 25 g
42% Tuky 31 g
20% Sodík 403 mg
41% Bílkoviny 23 g

Rizoto s vepřovým masem a sýrem postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, nakrájíme na kostičky, osolíme a vložíme na olej na zpěněnou cibuli. Podlijeme vodou a dusíme do poloměkka.

2

Propláchneme rýži, na kostičky nakrájíme mrkev.

3

Rýži, mrkev a hrášek vložíme k masu, přidáme máslo, zalijeme vodou, promícháme a dusíme.

4

Přimícháme nasekanou petrželku.

5

Na talíři posypeme strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept