Recept

Cuketový guláš s krůtím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 62257
Kategorie: Maso

Ingredience

Marináda
500 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
Na guláš
7 stroužek Česnek
500 g Cibule
500 g Cuketa
15 g Hříbky sušené
2000 g Krůtí stehna
700 ml Lečo sterilované
1 kávová lžička Majoránka
100 ml Olej rostlinný
1 špetka Sůl
1000 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,095 kcal
Kilojoule 4 580kJ
4% Sacharidy 15 g
123% Tuky 93 g
26% Sodík 519 mg
92% Bílkoviny 52 g

Cuketový guláš s krůtím masem postup přípravy receptu:

1

Vykostěné krůtí maso z horních stehen den předem nakrájíme na kostky a vložíme do marinády připravené z 500ml oleje, dvou lžiček gulášového koření, z pepře a soli.

2

Oloupanou, nasekanou cibuli osmahneme v kastrolu na oleji. Přidáme marinované maso a podusíme. Přilijeme vodu, přidáme na kostky nakrájenou cuketu, lečo, nasekaný česnek a předem namočené sušené hříbky.

3

Před koncem dušení přidáme majoránku a guláš dosolíme.

Poznámka

Guláš můžeme stejným způsobem připravit i z dýně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept